Dakdragers

Als u een daktent bij ons wilt huren of kopen heeft u passende dakdragers nodig. Zonder dakdragers kan de daktent niet op uw auto worden gemonteerd. Mocht u nog geen dakdragers voor uw auto hebben dan bieden wij de Service deze bij ons te bestellen. Heeft uw auto een open-dakrail dan bieden wij ook de mogelijkheid universele Thule-dakdragers bij ons te huren (zolang de voorraad strekt).

Geef bij de aankoop of huur van uw daktent aan of u in het bezit bent van eigen dakdragers of dat u deze wilt huren of aanschaffen. Veel automodellen hebben afwijkende daklijnen en railbevestigingen. Daarom hebben wij de volgende gegevens van uw auto nodig: merk en type van het voertuig, bouwjaar, aantal deuren, soort dak (glad-dak, open-dakrail of gesloten-dakrail).

Uiteraard is het ook mogelijk uw kenteken van de auto door te geven. Wij zoeken dan de gegevens voor u op. Komt u er zelf niet uit dan staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn via de email bereikbaar: info@daktenttogo.nl of via Whatsapp aan +3183667017

Vraag ons gerust om een vrijblijvende prijsopgave, wij helpen U graag!

 

Thule-Tepui

Pin It on Pinterest

Vind je DaktentToGo leuk?

Deel dit dan met je vrienden!