Gratis Annuleren:

I.v.m. Covid-19 gratis annuleren van uw huur-reservering!

Wijs op Reis én toch op Avontuur… Ga op pad met een Daktent!

Dit is hét moment om je Daktent te reserveren voor 2021!

Heb jij ook zo de behoefte weg te willen maar durf je door de huidige situatie geen plannen te maken voor een korte of lange vakantie in 2021?

Voor veel mensen zijn het onzekere tijden. Door deze onzekerheid kunnen spanningen oplopen met alle gevolgen van dien. Door een vakantie in te plannen heb je de hele winter alle tijd om je zinnen te verzetten, weg te dromen bij het idee en een fantastische reis uit te stippelen.

Door het waanzinnige gevoel van vrijheid, rust en avontuur is het Daktent-kamperen in Europa enorm in opmars. Of je nu een weekendje naar een camping wilt, op CityTrip gaat of een avontuurlijke RoadTrip gaat maken…met een daktent heb je altijd je comfortabele bed op de auto en kan je gaan en staan waar je wilt. Jij bepaalt zelf wat je uitzicht de volgende ochtend is!

Veel mensen hebben het idee dat je voor een avontuurlijke Daktent-vakantie een echte 4×4 of grote SUV nodig hebt. Dit is écht niet het geval…. Onze daktenten passen op bijna alle personenauto’s, van Fiat Panda tot ruime stationwagen, van bedrijfswagen tot zware 4×4.

De benodigdheden voor een onvergetelijke Daktent-vakantie:

–             Auto

–             Dakdragers

–             Slaapzak of dekbed met hoofdkussen

–             Open staan voor het onbekende

–             Ongelofelijke zin iets anders te doen dan anderen ….

Zodra er dakdragers op de auto kunnen (dat zijn die “stangen” waar je de bagage/Skibox op monteert) kan de daktent binnen enkele minuten worden geplaatst en staat niets meer in de weg voor een avontuurlijke vakantie.

Bij RooftentToGo kan je (zolang er vakantie-beperkingen door Covid-19 zijn) je reservering tot een maand voor vertrek GRATIS annuleren!

Wij hebben ToGoServicePoints in Luxemburg en Nederland.

Ook bij de aanschaf van een Daktent helpen wij u graag!

Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact op om de mogelijkheden en gewenste huurperiode te bespreken

Pin It on Pinterest

Vind je DaktentToGo leuk?

Deel dit dan met je vrienden!